×

Προειδοποίηση

Stopped getCategoryRecurse after 10 rekursions

 

Στην Γκοφρέτα Δάμαρις δεν είναι εύκολο για τον πελάτη να αποφασίσει τι ακριβώς θα παραγγείλει. Τόσο οι γκοφρέτες όσο και τα βάζα για τις γκοφρέτες αποσπούν την προσοχή. Αντιλαμβάνεσαι αμέσως την γνήσια αυθεντική γεύση και το καταπληκτικό άρωμα το φρεσκοψημένων με σιρόπι μικρού και μεγάλου μεγέθους γκοφρετών της Δάμαρις. Οι νόστιμες αυτές γκοφρέτες κερδίζουν δικαιολογημένα μία θέση στο τραπέζι. Μπορείτε να τις αποθηκεύσετε και να τις συντηρήσετε άριστα σε ένα από τα βάζα σε σχέδιο της επιλογής σας, που προσφέρει η Εταιρεία. Παραγγέλνοντας γκοφρέτες Δάμαρις, μπορείτε να τις συνδυάσετε με κάποιο από τα όμορφα μεταλλικά βάζα της Εταιρείας για την συντήρηση τους. Ιδανικό δώρο για τον εαυτό σας και τους φίλους σας.

Μεσαίες Γκοφρέτες - Μικρές Γκοφρέτες - Retro βάζο για Γκοφρέτες.

Σημείωση για τους Πελάτες: Τα προιόντα που αγοράζονται μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Γκοφρέτας Δάμαρις www.damaris.gkofreta.gr, χρεώνονται με έξοδα αποστολής ανάλογα με την επιλογή της μεθόδου αποστολής. Διαθέσιμε επιλογές αποστολής των προιόντων της Γκοφρέτας Δάμαρις αποτελούν το κλασσικό Ελληνικό Ταχυδρομείο (ΕΛΤΑ) αλλά και η υπηρεσία Courier της ΕΛΤΑ ELTA COURIER. Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται με βάση το συνολικό βάρος της παραγγελίας και η κοστολόγηση είναι ορατή στο καλάθι αγορών κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

 

Αυθεντικές Ολλανδικές Γκοφρέτες

Τιμή πώλησης: 25,93 €
Τιμή πώλησης χωρίς ΦΠΑ: 18,51 €
Ποσό ΦΠΑ: 7,43 €
Τιμή πώλησης: 16,89 €
Τιμή πώλησης χωρίς ΦΠΑ: 12,06 €
Ποσό ΦΠΑ: 4,84 €
Τιμή πώλησης: 21,41 €
Τιμή πώλησης χωρίς ΦΠΑ: 15,28 €
Ποσό ΦΠΑ: 6,13 €
Τιμή πώλησης: 25,93 €
Τιμή πώλησης χωρίς ΦΠΑ: 18,51 €
Ποσό ΦΠΑ: 7,43 €
Τιμή πώλησης: 30,45 €
Τιμή πώλησης χωρίς ΦΠΑ: 21,73 €
Ποσό ΦΠΑ: 8,72 €

Η γκοφρέτα Δάμαρις

Θεωρούμε ξεχωριστή την Δάμαρις, λόγω των φρέσκων ελληνικών προιόντων που χρησιμοποιούμε κατά την ολκλήρωση των προιόντων μας. Η ποιότητα είναι εγγυημένη με την απόκτηση των καλύτερων τοπικών συστατικών για την παρασκευή της γκοφρέτας, σε συνδυασμό πάντα με την δική μας ξεχωριστή διαδικασία ψησίματος της γκοφρέτας Δάμαρις. Δοκιμάζοντας κάθε ένα από τα φρέσκα προιόντα μας, αποτελεί πάντα μία στιγμή ξεχωριστής απόλαυσης.