ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΗΤΟ

Πραγματοποιώντας είσοδο και επισκεπτόμενοι το ηλεκτρονικό κατάστημα της Δάμαρις Γκοφρέτας, ο επισκέπτης αποδέχεται την χρήση cookies για την καλύτερη του πλοήγηση.
Επιπρόσθετα, οι πληροφορίες που εισάγει ο επισκέπτης και οι προσωπικές πληροφορίες που δίδονται κατά την εγγραφή και δημιουργία λογαριασμού στο κατάστημα, παραμένουν ιδιωτικές και χρησιμοποιούνται μόνο για την διαδικασία εγγραφής στο ηλεκτρονικό κατάστημα της γκοφρέτας Δάμαρις και για την ολοκλήρωση της παραγγελίας όταν γίνεται αγορά προιόντων.
Τέλος, τα μέτρα ασφαλείας που υπάρχουν για να διασφαλίσουν τον πελάτη και τις συναλλαγές του, επισφραγίζονται με την χρήση πιστοποιητικού ασφαλείας SSL, το οποίο παρέχει την μέγιστη δυνατή προστασία, όταν πραγματοποιούνται συναλλαγές, διασφαλίζοντας ότι οι ευαίσθητες πληροφορίες που εισάγει ο χρήστης, παραμένουν ιδιωτικές.

Η γκοφρέτα Δάμαρις

Θεωρούμε ξεχωριστή την Δάμαρις, λόγω των φρέσκων ελληνικών προιόντων που χρησιμοποιούμε κατά την ολκλήρωση των προιόντων μας. Η ποιότητα είναι εγγυημένη με την απόκτηση των καλύτερων τοπικών συστατικών για την παρασκευή της γκοφρέτας, σε συνδυασμό πάντα με την δική μας ξεχωριστή διαδικασία ψησίματος της γκοφρέτας Δάμαρις. Δοκιμάζοντας κάθε ένα από τα φρέσκα προιόντα μας, αποτελεί πάντα μία στιγμή ξεχωριστής απόλαυσης.