ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Μπορείτε να επιλέξετε κάποια από τις συνεργαζόμενες εταιρείες Courier ή να κάνετε παραλαβή από το κατάστημα.

ΜΕΘΟΔΟΙ - ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Πραγματοποίηση ασφαλών συναλλαγών στο ηλεκτρονικό κατάστημα μέσω e-banking ή απευθείας πληρωμής στον ταχυμεταφορέα.

ΧΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕΣΩ E-BANKING

ΧΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕΣΩ E-BANKING

Χρησιμοποιείστε e-banking για να πραγματοποιήσετε πληρωμές στο ηλεκτρονικό κατάστημα ή επισκεφτείτε κάποιο υποκατάστημα συνεργαζόμενων τραπεζών. Μπορείτε να δείτε τους αριθμός λογαριασμών για κατάθεση στις συνεργαζόμενες τράπεζες. 

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ:

Damaris Gkofreta:

GR72 0110 8780 0000 8780 0287 549

SWIFT: ETHNGRAA
Το Ηλεκτρονικό κατάστημα Δάμαρις Γκοφρέτα στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.damaris-gkofreta.gr χρησιμοποιεί σύστημα ασφαλών χρηματικών συναλλαγών Paypal καθώς και πιστοποιητικά ασφαλείας SSL, για την περαιτέρω ασφάλεια και διασφάλιση του απορήτου των δεδομένων που εισάγει ο πελάτης κατά την εκτέλεση συναλλαγών. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζεται το απόρητο και η ασφάλεια των συναλλαγών του πελάτη στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μέσω Paypal, e-banking και πιστοποιητικού ασφαλείας SSL.

Η γκοφρέτα Δάμαρις

Θεωρούμε ξεχωριστή την Δάμαρις, λόγω των φρέσκων ελληνικών προιόντων που χρησιμοποιούμε κατά την ολκλήρωση των προιόντων μας. Η ποιότητα είναι εγγυημένη με την απόκτηση των καλύτερων τοπικών συστατικών για την παρασκευή της γκοφρέτας, σε συνδυασμό πάντα με την δική μας ξεχωριστή διαδικασία ψησίματος της γκοφρέτας Δάμαρις. Δοκιμάζοντας κάθε ένα από τα φρέσκα προιόντα μας, αποτελεί πάντα μία στιγμή ξεχωριστής απόλαυσης.